Liceul Tehnologic "Gheorghe Ionescu-Siseşti"
Comuna Valea Călugărească


 

Statistica!


Statistica pentru sfarsitul semestrului I - an 2021-2022

Mai jos veti avea cateva instructiuni de folosire a excelului urmand ca mai apoi sa descarcati excelul in PC-UL dumneavoastra.

Dupa ce il completati in redenumiti cu numele clasei! atat excelul cat si pagina excelului( din = Nume Clasa in clasa dumneavoastra)

capat de tabel2cul1  Se alege clasa dorita dintr-o lista predefinita de clase.

cul2  Arata numarul de copii din efectiv.

cul3  Calculeaza toti elevii din efectiv (atat total cat si doar fete) -(minus) toti elevii din cul4 (ven din jud + ven din alt jud).

cul4  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care sunt: plec in jud, plec in alt jud, ven din jud, ven din alt jud (mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul5  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care au abateri disciplinare (mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul6  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care sunt eliminati atat pentru absente cat si pentru alte motive (mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul7  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care sunt exmatriculati atat pentru absente cat si pentru alte motive (mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul8  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care au nota la purtare scazuta atat pentru absente cat si pentru alte motive (mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul9  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care sunt retrasi (mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul10  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care sunt ramasi la sf de sem(sau de an dupa caz) 

cul10  Cum calculeaza: (cul3Total inscrisi sem I + cul4 ven din jud + cul4 ven din alt jud) - cul4plec in jud + cul4plec in alt jud + cul6elevi eliminati ptr abs + cul6elevi eliminati ptr alte motiv +  cul6elevi exmatriculati ptr abs + cul6elevi exmatriculati ptr alte motiv)

cul11  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care sunt promovati(adica au media =>5) la sf de sem(sau de an dupa caz)

cul12  Promovabilitatea se calculeaza: [cul10total*100)/cul11total]/100

cul13  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care au media semestriala(sau anuala dupa caz) incadrata in valorile din tab-ulcul13(mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul14  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care au corig semestriala(sau anuala dupa caz) incadrata in valorile din tab-ulcul14(mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul15  Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care au SN semestriala(sau anuala dupa caz) incadrata in valorile din tab-ulcul15(mai jos veti avea un exemplu descriptiv).

cul16  Deocamdata aici nu avem o functie definita

cul17 Calculeaza Totalul si Fetele din efectiv care au absente (Total ; Nemotivate ; Motivate).

 

part2_tab_statistica_sf_de_sem_I cul1 Tabelele ce sunt incadrate in culoarea cul1 se completeaza automat dupa ce ati selectat clasa dorita din capul de tabel

cul4 Media generala nu trebuie sa contina VIRGULA ci PUNCT ex:(8.00 = corect ; 8,00 = incorect)

cul5 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul nu indeplineste nici una din cerintele listei se va lasa "FARA" 

cul6 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul nu are abateri disciplinare(foarte grave) se va lasa "NU", daca are se va seta "DA

cul7 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul este eliminat se va seta pentru ce anume.. ex: eliminat ptr ab disc sau ptr abs, altfel va ramane setat ca "FARA

cul8 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul este exmatriculat se va seta pentru ce anume.. ex: exmatriculat ptr ab disc sau ptr abs, altfel va ramane setat ca "FARA

cul9 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul are nota 10 la purtare se va lasa lista neschimbata, dar daca nota la purtare este, de ex, 7.. se va seta intervalul 9.99-7

cul10 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul are nota scazuta la purtare din cauza abaterilor disciplinare se va seta "DA", altfel va ramane setat "NU"

cul13 Acest tabel este formatat sa accepte doar numere(ne intereseaza cate corigente are un elev ca numar) ex (elevul x are corig la romana si mate, iar noi vom scrie 2)

cul14 Acest tabel este formatat sa accepte doar numere(ne intereseaza cate SN-uri are un elev ca numar) ex (elevul x are SN la romana, mate si istorie, iar noi vom scrie 3)

cul15 Acest tabel este formatat sa accepte doar numere, se va scrie numarul total de absente (Absente Nemotivate + Absente Motivate)

cul16 Acest tabel este formatat sa accepte doar numere, se va scrie numarul total de absente nemotivate

cul17 Acest tabel este formatat ca LISTA. Daca elevul este retras se va seta "DA", altfel va ramane setat "NU"

Documente

STATISTICA SF de SEM I.xlsx Gica Robertino 18-01-22